Aanvullende vlokken

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 Producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. AniForte® BARF-Line Nr. 01 - Groenten- en kruidenmix
    As low as € 24,95
    Waardering:
    100%
per pagina

Aanvullende vlokken – Vlokkenvoeder voor de hond

Gezond hondenvoer en een afgewogen dieet voor de hond is voor veel eigenaren een belangrijk thema. Net als bij mensen heeft ook bij honden een gezond dieet invloed op de vitaliteit en het welbevinden en het kan helpen het lichaam gezond te houden.

Lees verder...

Je kunt bij het selecteren van het hondenvoer iets voor de gezondheid van je hond doen. Het verzorgen van honden op een manier die past bij het dier, begint bij de voeding. Net als bij voeding voor mensen, is een evenwichtige voeding opgebouwd uit meerdere voedingsgroepen. Wanneer er van één van deze groepen te veel of te weinig wordt gevoerd, dan kunnen er tekorten en verteringsproblemen ontstaan. Een goed uitgebalanceerd dieet zorgt er echter voor, dat het goed met je hond gaat, dat hij zijn voer goed kan verteren, dat de vacht zal blinken en dat er geen onaangename geur uit de bek komt. In het wild compenseert de wolf een eventueel tekort aan bepaalde voedingsstoffen door zijn keuze van wat hij eet. Doordat hij als vleeseter veel plantaardige materialen niet verteren kan, neemt hij deze tot zich door de maaginhoud van plantetende prooidieren te eten.

Vlokken voor honden als voedingssupplement
Veel hondenbezitters voeren vers vlees – dit is een voedermethode voor vleesetende huisdieren, die vooral voor honden ontwikkeld is. Daarbij richt men zich sterk op de vreetgewoontes van de wolf en bestaat het hondenvoer uit vlees, organen, botten: hetzelfde voer als de wolf of de wilde hond in het de vrije natuur kan vinden. Ter compensatie kunnen bij het verse vlees vlokken voor de hond gemengd worden. Deze aanvulling bestaat uit hondenvlokken van groenten. Want hoewel zorgvuldig voorgegaarde groenten door honden verteerd kunnen worden, zijn granen – in het bijzonder de graansoorten tarwe, gerst en maïs – voor veel honden slecht tot helemaal niet te verteren. Natuurlijk het is het beste, wanneer het hondenvoer zelf vers bereid wordt, maar niet iedereen heeft tijd om elke dag vers vlees te kopen en voer te bereiden en daarnaast vers fruit en groenten te koken? Hier komen onze voedingsvlokken voor honden van pas. Vers en zorgvuldig bereid natuurlijk hondenvoer is onze specialiteit. We leveren jou niet alleen het vlees, maar ook de daarbij behorende voedingsvlokken voor jouw hond. Zo kan je jouw viervoeter zonder veel inspanning een goede maaltijd voorzetten.

We bieden hondenvlokken met groenten in verschillende varianten. Er is de keuze uit groentenvlokken met aardappel, wortel, boekweit en een gezonde mix van groenten en kruiden. Daarnaast bieden we voor gevoelige hondenmagen een compleet graanvrije vlokkenvariant. Net als bij al onze andere producten, hechten we het allergrootste belang aan de herkomst van de gebruikte grondstoffen. Onze vlokken, van boekweit bijvoorbeeld, zijn glutenvrij en verkregen uit gecontroleerde ecologische teelt. Ze zijn geschikt voor oudere, maar ook gevoelige honden. Door de zorgvuldige bereiding blijven alle belangrijke vitaminen en sporenelementen behouden.

Zo voer je de aanvullende vlokken
Ons AniForte Vlokkenvoer voor de hond maakt de soortspecifieke voeding van jouw viervoeter af. De optimale mengverhouding hangt af van het ras en de grootte van jouw hond. Meestal wordt de benodigde hoeveelheid als percentage van het rauwe vlees aangegeven. Meng 10 minuten voor het voeren de vlokken door wat water en roer het daarna door het vlees. We bieden de vlokken in probeerverpakkingen van 1 kg aan, en wanneer jij en jouw hond een keuze voor een bepaalde variant hebben gemaakt, dan is het gunstiger om 5 of 10 kg te bestellen.
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.