Honden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Product 1-20 of 147

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom voedingssupplementen voor je hond?

We leven in een vervuilde wereld vol met giftige chemicaliën. Onze honden leven dicht bij de grond, dus dicht bij het vuil, afkomstig van synthetische tapijten, gif gebruikt bij onkruid verdeling, en schoonmaakmiddelen gebruikt voor de vloer.

Lees verder...

Honden eten bewerkt voedsel. Vaak zijn de ingrediënten van twijfelachtige oorsprong. Ook zitten er vele chemische stoffen in menig diervoeders. Ze worden behandeld met kleurstoffen, zodat het er voor ons ook aangenaam uitziet. Sommige huisdieren kunnen gevoelig zijn voor zulke chemische stoffen.

Voedingssupplementen kunnen je hond inwendig versterken om meer weerstand te bieden tegen de gevolgen van besmetting en spanning.

De gevolgen van inadequate voeding, vervuiling en genetische defecten eisen hun tol bij onze huisdieren. Eén derde van onze huisdieren hebben allergische symptomen. De dierenarts kosten reizen hierdoor de pan uit.

• AniForte® kan echter iets doen om je hond te helpen!

Medisch onderzoek bewijst voortdurend dat supplementen goed zijn. Dierenfokkers geven hun dieren extra vitaminen en mineralen. Zij kunnen je vertellen dat diervoeding alleen niet voldoende is om je hond te beschermen of ze in optimale gezondheid te behouden.

Let op dat je geen dierensupplementen kiest die slechte kwaliteit vitamines bevatten en allergie veroorzakende ingrediënten zoals bakkersgist en kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

AniForte® heeft alleen de beste vitaminen, mineralen en kruiden geselecteerd. Deze middelen kunnen helpen extra weerstand op te bouwen tegen vlooien, parasieten, allergieën. Ze helpen ook de balans en voedingstekorten in het dagelijks voer te corrigeren.