Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)

Wij zijn AniForte®Wij zijn AniForte®:

Wij geloven in de kracht van de natuur en houden van dieren. We gebruiken enkel hoogwaardige grondstoffen. Vertrouw op onze ervaring. Deel in ons enthousiasme voor een natuurlijke diergezondheid.

Wordt ook AniForte®-Fan en geef uw dier de natuur terug. AniForte® is een Europees geregistreerd handelsmerk van Görges Naturprodukte GmbH. Met meer dan 400 natuurlijke producten voor huisdieren is AniForte® één van de marktleiders van Duitsland, waar het om de puur natuurlijke voeding en verzorging van huisdieren gaat.
Meer dan 60 medewerkers zijn, voor onze AniForte®-klanten, dagelijks onvermoeibaar en ook internationaal actief. Strenge kwaliteitscontroles en eigen specialisten, zoals diernatuurgeneeskundige, diervoedingsdeskundige en vele andere professionals in zaken als huisdiergezondheid, staan voor de buitengewone kwaliteit en uniciteit van alle AniForte® producten.

Natuurlijke grondstoffen uit de hele wereld vinden bij onze productrecepten hun toepassing, met als voorwaarde, voor de verwerking ervan bij AniForte®, dat de grondstoffen ook puur natuurlijk zijn. Een duurzame omgang met de grondstoffen, die de natuur ons biedt is een wezenlijk bestanddeel van onze waardevolle bedrijfsvoering.
Als modern opleidingsbedrijf geeft AniForte® de kennis van jarenlange ervaring aan toekomstige generaties door, om ook in de toekomst een belangrijke bijdrage te leveren aan de natuurlijke voeding en verzorging van onze dieren.

Daarnaast zet onze onderneming zich op vele manieren voor de mens-dier-relatie in en ondersteunt meerdere sociale- en dierenbeschermingsprojecten.

Uw AniForte® Team.
 

AniForte® Benelux is onderdeel van:

Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost 3
5384 SN Heesch
Nederland

Telefoon: +31 (0) 412 724 844
e-mail: info@aniforte.nl / info@hoezo-kado.nl

KvK nummer: 51852403
BTW Nr. NL850200404B01

Bankgegevens:
IBAN: NL78 RABO 013 71 67 903
BIC: RABONL2U

AniForte®:

AniForte® is een geregistreerd handelsmerk van Görges Naturprodukte GmbH, Duitsland

 

AniForte® Benelux

Wat zeggen onze klanten van ons: