Betaalmethoden

Verschillende betalings­mogelijkheden:
 

iDeal

iDeal

Gemakkelijk en snel betalen met iDeal.
Je betaald direct na de aankoop via de vertrouwde internetomgeving van jouw eigen bank. 
Veilig, gemakkelijk en snel!
Betalen met iDeal kan alleen als je zelf bankiert bij de Rabobank, ING, Fortis, SNS bank, ABN AMRO, Friesland Bank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.Overboeking per bank

Overboeking

Overboeken via bank.
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd.
Wil je een bankoverschrijving doen, boek het bedrag dan op onze bankrekening: NL78RABO0137167903.

Vermeld altijd het bestelnummer.
VISAMastercard®Maestro

Creditcard

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van de Rabobank.
Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij accepteren alleen VISA, Mastercard® en Maestro.Contant in onze showroom

Contant

Contant bij ophalen in onze showroom.
Het is mogelijk je bestelling contant te betalen wanneer je ervoor hebt gekozen om je bestelling zelf op te halen in ons magazijn te Heesch (NB).
Houd er rekening mee dat je gepast en contant moet betalen (geen pinautomaat aanwezig)
.AfterPay® - Betalen doe je achteraf.

AfterPay®

AfterPay® - Betalen doe je achteraf.
AfterPay® voert voor 
www.aniforte.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay® via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
U kunt bij
 www.aniforte.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay®. Bent u al bekend bij AfterPay® kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay® een gegevenscontrole uit. AfterPay® hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.
Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay® opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het 
consumentendeel van de AfterPay® website.AniForte® Benelux


5% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten

Wat zeggen onze klanten van ons: