De Week van het huisdier is gestart
 

"Het nieuwe huisdier houden"
De Week van het Huisdier is weer begonnen en staat in het teken van “het nieuwe huisdier houden”. Hiermee wordt dit jaar aandacht geschonken aan de veranderde manier van het houden van huisdieren.

Waar vroeger één konijn in een klein hokje zat, worden ze nu met meerderen tegelijk in een grotere ren gehouden, we kiezen voor belonen in plaats van straffen en eenzijdige of verkeerde voeding wordt vervangen door een uitgebalanceerde voeding. In een goede voeding zijn de juiste vitaminen essentieel. En soms zijn extra vitaminen noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dieren die herstellend zijn van ziekte, oudere dieren of dieren die grote lichamelijke inspanningen leveren.

De tekortschietende hoeveelheid vitaminen uit het gangbare dieet kunnen worden aangevuld door, aan het voer, essentiële vitaminen toe te voegen. AniForte® Natuurlijke Multi-Vitaminen bevat 13 belangrijke, in water- en vetoplosbare, natuurlijke vitaminen.

Het bijzondere aan AniForte® Natuurlijke Multi-Vitaminen is dat het 100% natuurlijke ingrediënten zijn en geen kunstmatige vitaminen bevat. Natuurlijke vitaminen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid en kunnen beter door het lichaam verwerkt worden dan synthetische vitaminen.

Uw AniForte Team vindt het ook belangrijk dat de manier van het houden van huisdier mee gaat met de tijd. Want sommige oude ideeën zijn achterhaald en niet meer van deze tijd. Onze huisdieren worden steeds meer een lid van het gezin en worden ook op die manier verzorgd. Bij AniForte proberen we u daarbij, door middel van onze puur natuurlijke producten, te ondersteunen.
Vandaar dat u tijdens de week van het huisdier (t / m zondag 22 mei) bij elke bestelling vanaf € 20,00 (exclusief verzendkosten) 100 gram AniForte® Natuurlijke Multi-Vitaminen t.w. van € 9,95 gratis ontvangt.

Wij wensen u veel plezier en gezondheid voor uw huisdier toe.

Uw AniForte Team
Week van het Huisdier 2016

AniForte® Benelux


5% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten

Wat zeggen onze klanten van ons: