Tekenschild - 5 Belangrijke regels voor succes


De 5 regels die zorgen voor het beste resultaat van AniForte® Tekenschild

Behoort u tot de weinige gebruikers waarbij AniForte® Tekenschild niet naar tevredenheid werkt?

Volg dan alstublieft onderstaande regels:

5 regels voor het gebruik van AniForte® Tekenschild

1. Voer geen suiker
Tijdens het voeren van AniForte® Tekenschild moet het dieet van uw dier compleet suikervrij (check de declaratie op uw voer of er geen suiker, glucose en dextrose op staat) zijn. Dat geldt ook voor snoepjes en kauwstaafjes.
Suikerhoudende diervoeders zijn over het algemeen problematisch, door dat voor de vertering van suiker veel thiamine (werkstof van AniForte® Tekenschild) verbruikt wordt. Ook rauwe vis (karpers, kabeljauw en haring) in het voer verminderen de thiaminestofwisseling: rauwe vis bevat thiaminase, een enzym dat vitamine B1 afbreekt en vernietigd. Dit enzym blijft, ook bij bevriezing (in diepgekoelde vis) behouden en kan vitamine B1 verder afbreken. Het is echter niet in zalm aanwezig, dat daardoor als voedsel in dit opzicht geen probleem is.
2. Altijd op hetzelfde tijdstip
Geef AniForte® Tekenschild altijd op hetzelfde tijdstip en sla geen dag over. Ook de onderbreking van slechts 1 dag, kan de werkzaamheid ernstig verminderen.
3. Voer AniForte® Tekenschild apart
Geef AniForte® Tekenschild apart van het voer, laat een interval van minstens 2 uur tussen dagelijkse voeding en het geven van de capsule. Geef AniForte® Tekenschild als losse capsule of in een klein plakje leverworst. In feite kan AniForte® Tekenschild met het voer gegeven worden, deze regel geldt alleen wanneer er problemen zijn met de werkzaamheid.
Gebruik geen andere tekenafweermiddelen voor het inwrijven of voor orale toepassing. Dat is contraproductief en verhindert het volledig tot stand komen van de werking van AniForte® Tekenschild!
4. Baden in het water
In het water gaan kan de werking van AniForte® Tekenschild op zijn minst tot enkele uren na het baden verminderen. Laat, voor de zekerheid, het baden van uw hond achterwegen als u zich ongerust maakt over een sterke tekenbesmetting.
5. Het juiste tijdstip
Geef AniForte® Tekenschild 1 tot 3 uur voor het uitlaten. Kunt u dat in het dagelijks leven niet altijd voor elkaar krijgen, geef dan binnen dat tijdvak een capsule extra. Overdosering is niet mogelijk.


Opmerking:

Oudere leeftijd of ziekte, zelfs elke tot nu toe onbekende stofwisselingsziektes of andere ziektes, in het bijzonder van het spijsverteringssysteem als ook de toepassing van medicijnen kunnen een reden zijn waarom u niet tevreden bent over de werking van AniForte® Tekenschild. Onjuiste manier van BARFEN door vezelarme voeding en door een te hoog koolhydraataanbod kunnen tot een verandering van de darmflora zorgen met als gevolg beschadigingen van de slijmlaag in de darm.
Samengevat is vast te stellen dat voornamelijk verkeerde voeding en omstandigheden in relatie tot (mogelijk onontdekte) ziektes de belangrijkste oorzaak kunnen zijn bij problemen met de werkzaamheid van AniForte® Tekenschild. In deze gevallen kan het zijn dat de AniForte® Tekenschild minder goed werkt.

AniForte® Benelux

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.