AniForte® Taurine voor katten (100g)

Voedingssupplement voor: Katten

Op voorraad
SKU
HTF149
€ 17,95

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Katten

Voor katten is taurine een essentieel amminozuur en moet dus via de voeding opgenomen worden. De dagelijkse behoefte van een kat van ca. 4 kg ligt rond de 500mg. De behoefte per kat is echter zeer wisselend en hangt af van leeftijd, situatie, gewicht, energieverbruik en levensomstandigheden af. Het aminozuur taurine speelt een belangrijke rol in de regulering van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het stimuleert ook de werking van de lever en de nieren en ondersteunt de functie van het hart.

In veel complete diervoeders is niet voldoende taurine aanwezig, omdat de taurine grotendeels wordt vernietigd bij verhitting. Vooral bij het voeren van vers vlees moet aan de toevoeging van taurine worden gedacht. Kittens, dragende en zogende katten, maar ook oudere dieren hebben een verhoogde behoefte aan taurine. 

Bij een tekort aan taurine kan AniForte® Taurine uitkomst bieden!

Specificaties
Art.nr. HTF149
Originele Naam AniForte® Taurin für Katzen 100g
EAN 0610098488101
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Prijs € 17,95
Gewicht 0.1220
Merk AniForte
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Inhoud 100 gram
Geschikt voor Katten
Substantie Poeder
Ingrediënten 100% Taurine
Analytische bestanddelen Ruw eiwit (67,4 %), Ruwe vezel (0,0 %), ruwe as (3,7 %), ruw vet (0,0 %)
Toepassing

Voedingsadvies:
 Katten:
 ca. 500 mg per dag
(1 doseerlepel komt overeen met ca. 500mg)

De behoefte aan taurine is afhankelijk van levensomstandigheden, toestand, gewicht en energieverbruik van de kat. Neem bij twijfel contact op met een dierenarts of natuurgeneeskundige. Zij kunnen helpen de juiste dosering te bepalen. AniForte® Taurine voor katten kan doorlopend of als kuur gegeven kunnen worden. De taurine kan door het voer gemengd worden. 

Opmerking: het ontstaan van klontjes is een kenmerk van natuurlijke taurine

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan