Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)


Retour & Garantie

Retour sturen van produkt(en):
Je kan een artikel binnen 14 werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Om jouw bestelling of een deel daarvan retour te zenden, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Dit formulier kan je opvragen bij onze klantenservice.
Frankeren van de retourzending:
De kosten voor het retourneren komen geheel voor jouw rekening, tenzij gezien de aard van de klacht, anders overeengekomen. Je dient de retour(en) te allen tijde voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.
Stappenplan retourneren:
Wil je een artikel retourneren?
Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij jouw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

1. Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wil retourneren. Je ontvangt een retourformulier van ons via de e-mail
2. Je vult het retourformulier volledig in
3. Frankeer het pakket dat je retour stuurt voldoende
4. Na ontvangst van jouw zending, sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail
5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug. Het enigste wat wij in mindering brengen zijn de eerste gemaakte verzendkosten
Ons retouradres is:
AniForte® Benelux
Afdeling retouren
Ruitersweg Oost 3
5384 SN Heesch
Garantie:
Voor alle produkten in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat je recht hebt op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en je vindt ze terug in de meegestuurde documentatie en / of op de website. Mocht je vragen hebben of wil je aanspraak maken op de garantie, dan kan je contact opnemen met de helpdesk van de betreffende fabrikant. Kan je geen gegevens van de fabrikant vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Bewaard altijd de aankoopbon die wij je per email of in je pakketje hebben toegezonden.

AniForte® Benelux

Wat zeggen onze klanten van ons: