Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)

Bach bloesem

Bio-Bach bloesems voor dieren zonder alcohol

Bach bloesems zijn het middel om ongewenst gedrag bij dieren te behandelen. Er zijn goede resultaten bereikt door het gebruik van Bach bloesems bij honden, katten, paarden, konijnen, papegaaien, kanaries en hamsters.

Lees verder...

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
• Angst
• Beter sociaal contact
• Dominant gedrag
• Stress en spanning laten afnemen
• Verlatingsangst

Niet iedereen wil Bach bloesem remedies gebruiken doordat er alcohol wordt gebruikt. De alcohol wordt puur als conserveringsmiddel toegevoegd. Het gebruik van alcohol, zelfs in kleine hoeveelheden, is vanwege persoonlijke, religieuze of medische redenen niet altijd wenselijk. Veel dieren verafschuwen de geur van alcohol, ook in kleine hoeveelheden. 

In onze *Bio-Bach bloesems wordt er in plaats van alcohol, agavesiroop gebruikt. Deze alcoholvrije Bach bloesems hebben een zeer aangename honingachtige smaak en kunnen net zo lang bewaard worden als de klassieke Bach bloesems met alcohol. Voor de remedies wordt gebruikt gemaakt van planten uit gecontroleerde ecologische wild collecties. De planten groeien in de ongerepte natuur in de Zwitserse Alpen.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 42

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 42

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zeggen onze klanten van ons: