10% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten 5% Introductie-korting

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)
Opmerking:
 Producten worden geleverd met Nederlandse gebruiksvoorschriften.

AniForte® Natuurlijke Collageen voor paarden (450g)

Voedingssupplement voor: Paarden

 
Prijs: Incl. B.T.W. en exclusief verzendkosten

Artikelnr.: HTF928-450

Voorraadstatus: In voorraad

€ 36,95
  • Koop 2 voor € 36,22 elk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor € 35,85 elk en bespaar 3%
Product Omschrijving
Details

Algemene informatie:

Collageenhydrolysaat, voorheen bekend als gelatine poeder is in onze tijd onmisbaar geworden in de behandeling van gewrichtsaandoeningen. De dagelijkse toediening van collageenhydrolysaat ondersteunt en activeert de aanmaak van collageen in kraakbeen door het leveren van belangrijk aminozuren. De resterende kraakbeencellen worden geactiveerd en gestimuleerd tot vorming van nieuwe kraakbeencellen. Zelfs zwaar beschadigd kraakbeen kan regenereren en beduidend beter kraakbeen worden.

In de menselijke studies werd het onvergelijkbare effect van collageenhydrolysaat ontdekt, en dat werd ook bevestigd in een studie van de Universiteit van Diergeneeskunde in Hannover bij paarden. Hier werd collageenhydrolysaat gevoerd over een periode van drie maanden met groot succes. In tegenstelling tot de groep paarden zonder collageen, kon bij de paarden met het voedingssupplement een duidelijke vorming van kraakbeen vastgesteld worden. Zo zou een hogere belastbaarheid van artritis gewrichten worden bereikt en een verbetering van de beweeglijkheid van de gewrichten en ook de afname van hun pijn.

Bovendien kan collageenhydrolysaat de groei van de vacht, hoefhoorn en bindweefsel effectief versterken.

AniForte® Natuurlijke Collageen is:
• goed voor het behoud van soepele gewrichten
• goed voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten)
• voor een goede botaanmaak
 

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Paarden


Het welzijn van het dier ligt ons nauw aan het hart en dat begint al bij de inkoop van onze grondstoffen. Dus hebben we bewust gekozen voor het collageen van kabeljauw en zien we af van collageen van varkens en runderen uit de intensieve veehouderij. Deze keuze is gemaakt om de kwaliteit en zuiverheid te behouden.

AniForte® Natuurlijke Collageen is van de hoogste, pure kwaliteit. De vis komt van gecontroleerde viskwekerijen in de open wateren van Noorwegen en is getest op schadelijke stoffen en pesticiden. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Het product bestaat uit een geelachtig, wateroplosbaar poeder met een neutrale geur en smaak, zodat een hoge acceptatie is gegarandeerd voor onze huisdieren.

Specificaties
Specificaties
EAN code 0745495890513
Artikelnummer: HTF928-450
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Originele Naam AniForte® Natürliches Collagen – Gelenkkraft aus dem Meer für Pferde
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Land van productie Duitsland
Inhoud 450 gram
Gewicht in kg (verzend): 0.5000
Geschikt voor Paarden
Substantie Poeder
Ingrediënten 100% pure Collageen uit kabeljauw
Analytische bestanddelen Ruw eiwit (in de vorm van aminozuren) (ca. 60,0 tot 62,0 %), ruwe celstof (0,0 %), as (6,0 %), ruw vet (10,2 %), chondroïtinesulfaat (11,0 - 12,0 %), taurine (2,4 %). Glukosaminglykane (min 2,0 - 2,8 %)
Toepassing

Voedingsadvies:
• Pony's en paarden per 100kg lichaamsgewicht
: 10 gram per dag
 
(10 gram komt overeen met 30ml in de bijgeleverde maatbeker)

Waarschuwing Nee
Trusted shops Reviews
Extra Informatie

De producten van AniForte® zijn voedingssupplementen, aanvullend diervoeders en verzorgingsproducten.

Wij mogen niet op onze website communiceren dat onze producten bepaalde ziektes of lichamelijke klachten kunnen voorkomen, genezen of behandelen. Vanwege wetgeving mogen wij bepaalde zinnen of woorden waar het product voor kan helpen niet noemen.

De producten van AniForte® zijn niet bedoeld voor gebruik in plaats van behandeling door een dierenarts, maar ter ondersteuning van het natuurlijk herstelproces.

De producten van Aniforte® zijn geen medicijnen en maken dan ook geen aanspraak op de werking als medicijn.
Indien u maar enigszins denkt dat uw dier ziek is, altijd de dierenarts raadplegen voor een juiste diagnose.5% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten

Wat zeggen onze klanten van ons: