AniForte® CollaMove - Natuurlijk Collageen voor honden (250g)

Voedingssupplement voor: Honden

Niet op voorraad
SKU
HTF927-250
€ 29,95

Algemene informatie:

Collageenhydrolysaat, voorheen bekend als gelatinepoeder is in onze tijd onmisbaar geworden in de behandeling van gewrichtsaandoeningen. De dagelijkse toediening van collageenhydrolysaat ondersteunt en activeert de aanmaak van collageen in kraakbeen door het leveren van belangrijk aminozuren. De resterende kraakbeencellen worden geactiveerd en gestimuleerd tot vorming van nieuwe kraakbeencellen. Zelfs zwaar beschadigd kraakbeen kan regenereren en beduidend beter kraakbeen worden.

In de menselijke studies werd het onvergelijkbare effect van collageenhydrolysaat ontdekt, en die werd ook bevestigd in een studie van de Universiteit van Diergeneeskunde in Hannover bij paarden. Hier werd collageenhydrolysaat gevoerd over een periode van drie maanden met groot succes. In tegenstelling tot de groep paarden zonder collageen, kon bij de paarden met het voedingssupplement een duidelijke vorming van kraakbeen vastgesteld worden. Zo zou een hogere belastbaarheid van gewrichten worden bereikt en een verbetering van de beweeglijkheid van de gewrichten en ook de afname van hun pijn.

Bovendien kan de groei van de vacht, hoefhoorn en bindweefsel effectief versterken.
 

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Honden


AniForte® CollaMove - Natuurlijk Collageen - de gezamelijke kracht van de zee voor honden

AniForte® CollaMove - Natuurlijk Collageen is:
• goed voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten)
• goed voor het kraakbeen (in de gewrichten)
• voor (het behoud van) gezond kraakbeen
• Om jonge honden in de groei te ondersteunen

We hebben bewust gekozen voor het collageen van kabeljauw en zien we af van collageen van varkens en runderen uit de intensieve veehouderij. Deze keuze is gemaakt om de kwaliteit en zuiverheid te behouden.

AniForte® CollaMove - Natuurlijk Collageen is van de hoogste, pure kwaliteit. De vis komt van gecontroleerde viskwekerijen in de open wateren van Noorwegen en is getest op schadelijke stoffen en pesticiden. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Het product bestaat uit een geelachtig, wateroplosbaar poeder met een neutrale geur en smaak, zodat een hoge acceptatie is gegarandeerd voor onze huisdieren.

Specificaties
Art.nr. HTF927-250
Originele Naam AniForte® CollaMove dog - Natürliches Collagen
EAN 0745495890490
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Prijs € 29,95
Gewicht 0.2500
Merk AniForte
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Inhoud 250 gram
Geschikt voor Honden, Katten
Substantie Poeder
Ingrediënten 100% pure Collageen uit kabeljauw
Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (in de vorm van aminozuren) (ca. 60 tot 62,0 %), ruwe celstof (0,0 %), as (6,0 %), ruw vet (10,2 %), chondroïtinesulfaat (11 - 12,0 %), taurine (2,4 %). Glukosaminglykane: min 2 - 2,8 %

Toepassing

Voedingsadvies:
 Honden per 10 kg: 2 gram per dag

(1 maatlepel is gelijk aan 2 gram )

Indien nodig kan de aanbevolen hoeveelheid licht verhoogt worden.

AniForte® Tip:
De ondersteuning en verzorging van de gewrichten is geoptimaliseerd met AniForte® CollaMove - Natuurlijk Collageen, samen met de toediening van groenlipmossel en hoogwaardige oliën met omega 3-vetzuren.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan