AniForte® Mijten-Stop Poeder incl. poederfles (2000g)

Geschikt voor: Pluimvee en vogels

Op voorraad
SKU
HTF342
€ 28,75

Product informatie:

Geschikt voor: Pluimvee en vogels


AniForte® Mijten Stop Poeder is 100% biologisch. Het zeer hoogwaardigen en ultra-fijne diatomeeënaarde geeft een uitstekende hechting op het verenkleed.

Elke eigenaar van pluimvee zal vroeg of laat te maken krijgen met het thema "mijten". Met AniForte® Mijten Stop Poeder bestrijd je deze en andere parasieten zoals vlooien, luizen, hoofdluis, wantsen en vederluizen. Onze ervaringen hebben aangetoond dat chemische stoffen vaak een verscheidenheid aan ongewenste bijwerkingen met zich meebrengen en dat de verandering naar een natuurlijke remedie een betere (en goedkopere) oplossing is.

Diatomeeënaarde kent veel verschillende namen zoals kiezelgur, kiezelaarde, kiezelgoor, bergmeel en infusoriënaarde. Kort uitgelegd bestaat het uit zo'n 150 miljoen jaar oude schelpdiertjes.

AniForte® Mijten Stop poeder wordt geleverd in een hersluitbare emmer inclusief poederfles voor het eenvoudig aanbrengen van het poeder.

Specificaties
Art.nr. HTF342
Originele Naam AniForte® Milben-Stop Puder 2000g incl. Puderflasche
EAN 0700153247290
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Prijs € 28,75
Gewicht 2.0200
Merk AniForte
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Inhoud 2000g
Geschikt voor Pluimvee, Vogels
Substantie Poeder
Ingrediënten

Natuurlijk kieselgoer

Werkzame bestanddeel:
Siliciumoxide (diatomeeënaarde), Echa Art 95 (2) EG (No) 528/2012, CAS-nummer: 61790-53-2
Registratienummer: N-60293 (baua)

Analytische bestanddelen N.v.t.
Toepassing

Aanbevolen gebruik:

AniForte® Mijten Stop Poeder wordt op de verstop- en verblijfplaatsen van parasieten toegepast. Slaapplaatsen, nestkasten, bodemstrooisel en zitstokken waar de dieren 's nachts verblijven moeten allemaal behandeld worden. Het poeder moet in alle hoekjes en gaatjes terecht komen. Vergeet hierbij de onderkant van bijvoorbeeld zitstokken niet te bestuiven. AniForte® Mijten Stop Poeder moet in de gehele stal gelijkmatig aangebracht worden. Geef het bij duiven en siervogels in het badwater of zandbad. Op de behandelde oppervlakken moet een gelijkmatige witte laag komen. AniForte® Mijten Stop Poeder heeft een sterke en lange werkzaamheid, is puur biologisch en het ontstaan van resistentie is uitgesloten.

Mits correct gebruikt, is het poeder voor mens en dier bij uitwendig gebruik volkomen onschadelijk. 

Waarschuwing

Het poeder is zeer fijn! Gebruik daarom bij het aanbrengen een mondkapje. 
Gebruik biociden veilig. Let op de productinformatie voor het gebruik. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan