Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)


Klachtenprocedure

Wat als je niet tevreden bent?
Bij Aniforte® willen we er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden. Mocht je ondanks al onze inspanningen niet tevreden zijn, dan kan je schriftelijk of via e-mail info@aniforte.nl je klacht aan ons doorgeven.
Wij zien je klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie, service en kwaliteit te verbeteren!

Vermeld duidelijk je contactgegevens in de correspondentie zodat we met je in contact kunnen komen. Binnen uiterlijk 14 dagen zullen we een inhoudelijke reactie geven op je klacht.

Ook kan je dit doen via onze contact pagina.

Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (AniForte Benelux) bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).
Online geschillenbeslechting:
Link naar het online geschillenbeslechting platform van de EU: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mail adres is: info@aniforte.nl


AniForte® Benelux

Wat zeggen onze klanten van ons: