AniForte® PureNature Proefpakket voor katten (5 blikjes)

Compleet voer voor: Katten
 

Niet op voorraad

SKU
HTF982-10000
€ 12,75

Product informatie:

Premium voer voor: Katten


AniForte® PureNature Natvoer
is een hoogwaardige voeding voor katten in super premium kwaliteit – samengesteld volgens de levensmiddelenstandaard. Het geheim van onze kwaliteit is het vele verse en hoogwaardige vlees, dat we voor AniForte® PureNature gebruiken. De hoge kwaliteit van onze ingrediënten nemen we zorgvuldig onder de loep en onderwerpen deze aan regelmatige veterinaire controles! Maar alleen deze controle is niet de enige garantie van onze hoge kwaliteitsnormen: We betrekken het vlees en andere ingrediënten bijna uitsluitend van producenten, die wie we op basis van jarenlange samenwerking vertrouwen. De ingrediënten worden zo snel mogelijk verwerkt om de versheid en de natuurlijke vitaminen te behouden. Alle waardevolle en gezonde ingrediënten blijven bijna volledig intact – zo stellen we een gezonde voeding zeker en smaken deze ook nog bijzonder goed.

Kenmerken:
We zijn er bijzonder trots op, dat AniForte® PureNature zonder de typische toevoegsels, zoals deze vaak worden gebruikt in veel andere kattenvoeders, bereid wordt en daardoor, in tegenstelling tot conventionele voedingsmiddelenmerken minder kans geeft op allergische reacties.

Omdat ons het welzijn van uw huisdier erg dierbaar is, garandeert AniForte® u, dat u in onze natvoerlijn voor katten en honden geen dubieuze toevoegingen zult vinden:
• geen genetische manipulatie
• geen gebonden vlees
• geen beendermeel
• geen lokstoffen
• geen toevoeging van graan 
• geen eiwitvervangers zoals soja
• geen dierproeven
• geen kunstmatige kleurstoffen
• geen kunstmatige smaakstoffen
• geen EG-additieven
• geen conserveringsmiddelen

AniForte® PureNature is vervaardigd in Duitsland.
De voeding kan het beste bij kamertemperatuur gegeven worden. Het geopende blik koel en afgesloten bewaren.

Specificaties
Art.nr. HTF982-10000
Originele Naam AniForte® PureNature Probierpaket 5 x 200g versch. natürliche Sorten für Katzen
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Prijs € 12,75
Merk AniForte
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Substantie Zie tektst
Ingrediënten Zie de individuele producten voor de ingrediënten.
Analytische bestanddelen Zie de individuele producten voor de analyse.
Toepassing

Voedingsadvies:
Geef voor iedere 3,5 kg lichaamsgewicht ongeveer 200 gram. Deze waarden zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan afwijken naar gelang beweeglijkheid, karakter en ras. Serveer bij kamertemperatuur en zorg dat er altijd vers drinkwater klaar staat.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan