Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)

Bach Bloesem

Bio-Bach bloesems voor katten zonder alcohol

Bach bloesems zijn het middel om ongewenste gedrag bij katten te behandelen. Er zijn goede resultaten bereikt met gebruik van Bach bloesems bij honden, katten, paarden, konijnen, papegaaien, kanaries en hamsters.

Lees verder...

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
• Angstsymptomen
• Beter sociaal contact
• Dominant gedrag
• Stress en spanning laten afnemen
• Verlatingsangst

Er zijn gebruikers die problemen hebben met de Bach bloesem remedies doordat er alchohol wordt gebruikt voor het conserveren. Het gebruik van alcohol, zelfs in kleine hoeveelheden wordt door veel mensen afgewezen voor persoonlijke, religieuze of medische redenen. Veel dieren verafschuwen ook de geur van alcohol in minieme hoeveelheden. De alcohol heeft geen specifieke effecten, het dient slechts alleen om de druppels duurzaam te maken (conserveren).

In onze *Bio-Bach bloesems wordt er in plaats van alcohol, siroop van de Agave gebruikt. Deze alcoholvrije Bach bloesems hebben een zeer aangename honingachtige smaak en kunnen net zo lang bewaard worden dan de klassieke Bach bloesems met alcohol.

Klassieke Bach bloesem remedies uit planten uit gecontroleerde ecologische wild collectie. De planten groeien in de ongerepte natuur in de Zwitserse Alpen.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zeggen onze klanten van ons: