AniForte® Iepenschors poeder

Waardering:
94% of 100
Voedingssupplement voor: Honden en katten

Vanwege de natuurlijke schommelingen in Amerikaanse iepenschors, is op het moment slechts de helft van de hoeveelheid aanbevolen water nodig. (in plaats van 250 ml slechts 125 ml) Laat het iets langer koken om de gewenste stroperige consistentie te krijgen. Wij danken u voor uw begrip!
Op voorraad
SKU
HTF865-C
Slechts € 16,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Algemene informatie:

De herkomst van de iepenschors speelt een belangrijke rol in de kwaliteit. De beste kwaliteit biedt de gladde iep, die inheems is in Amerika en Canada. De binnenkant van de bast werd daar al duizenden jaren, door de indianen, gebruikt als een medicijn en zelfs vandaag de dag wordt iepenschors (Slippery Elm Bark) in de moderne natuurgeneeskunde op verschillende manieren toegepast. Iepenschors wordt vaak kunstmatig behandeld. Dat valt op door de verandering van kleur. De kleur zou niet groen maar grijs-bruin moeten zijn.

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Honden en katten

AniForte® Iepenschors is een uitstekend middel voor de bescherming van de maagwand bij bijvoorbeeld langdurig medicijn gebruik. De siroop van de iepenschors legt een beschermende laag over de geïrriteerde slijmlaag in de maag. Ook biedt het ondersteuning bij het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Bij een onpasselijk gevoel in de maag, overgeven of dunne ontlasting kan het als eerste hulp middel ingezet worden.

Het gebruik van iepenschors kan verlichting bieden bij:
• geïrriteerde maag, overgeven
• langdurig medicijngebruik
• buikpijn
• kriebel in de keel
• uitwendig gebruik bij uitslag of geïrriteerde huid.

Vooral bij katten is de acceptatie verrassend goed.Tevens kan AniForte® Iepenschorspoeder ook uitwendig worden toegepast, bijvoorbeeld als een pasta voor de behandeling van een rode of gevoelige huid.

Gegevens
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Gewicht 0.100000
Originele Naam AniForte® Ulmenrinde Pulver
Substantie Poeder
Ingrediënten 100% Iepenschors, voorzichtig gedroogd en gemalen
Herkomst: Amerika
Analytische bestanddelen Ruwe celstof (47,0 %), ruw eiwit (0,0 %), ruwe as (0,0 %), ruw vet (0,0 %)
Toepassing

Voedingsadvies (2 keer per dag):
 Katten: 
5 ml, 2 keer per dag
 Honden tot 10 kg lichaamsgewicht:
 5 ml, 2 keer per dag
 Honden vanaf 11 kg lichaamsgewicht: 10 ml, 2 keer per dag

Toepassing:
4 maatschepjes (1 maatschepje is gelijk aan 1 gram) poeder mengen met ca. 250 ml koud water.
In een stalen pan doen en verhitten. Na kort koken, de pan van het vuur afhalen en blijven roeren totdat het poeder volledig is opgelost. Het mengsel (siroop) laten afkoelen.
Het afgekoelde siroop kan je in een pipet of spuitje (zonder naald) opzuigen en direct in de mond van het dier zachtjes spuiten.

Dit 30 minuten voor de normale maaltijd geven.

De siroop binnen 5 dagen gebruiken.
De siroop altijd lauw geven en de poeder niet los door het voer mengen, doordat de sterke slijmvorming de opname van de voedingsstoffen kan verhinderen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wat zeggen onze klanten van ons: