Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)

Kauwproducten

Honden houden van kauwen op botten

De meeste hondenbezitters hebben daarmee reeds kennis gemaakt. Honden houden ervan om op botten, huid of soms ook op schoenen te kauwen – en dat dan ook graag urenlang.

Lees verder...

Jouw hond doet dat instinctief, niet omdat hij een snack nodig heeft, maar om zijn tanden te verzorgen, zonder dat hij een tandenborstel heeft. Daarom is het belangrijk, dat je jouw viervoeter regelmatig hard maar ook soms zachter materiaal geeft om op te kauwen. Wanneer je jouw lieveling iets bijzonder goeds voor wilt zetten, let dan op dat je geen synthetische of schadelijke, maar puur natuurlijke kauwartikelen en botten geeft.

Alle kauwartikelen in ons assortiment voor honden zijn zonder chemische stoffen en gentechniek gemaakt en bevatten geen aroma’s of kunstmatige smaakversterkers. Daarnaast zijn de kauwbotten voor honden gelijk een drievoudige goede snack. Ze verdrijven verveling, doordat ze voor meerdere uren kauwplezier zorgen, en het is tegelijkertijd een delicatesse, die viervoeters lange tijd genot geven in de smaken rund, varken, schaap of wild zwijn. Er is echter meer dan plezier. Onze belofte luid: met AniForte leeft je hond in harmonie met de natuur. In de vrije natuur is de hond een jager, en de buit wordt niet altijd netjes bereid voorgeschoteld. Het komt vaker voor dat het prooidier in zijn geheel – met huid en haar – genuttigd wordt. Je viervoeter heeft de huid of haren nodig om tekorten aan calcium en vezels te voorkomen. De hardere kauwartikelen lenen zich uitstekend als natuurlijke tandenborstel voor jouw hond. Zij versterken de kauwspieren en gaan vorming van tandsteen en –plak tegen.

Kauwartikelen als toegevoegd voedermiddel bij BARFEN
Ons brede assortiment honden kauwartikelen omvat natuurlijk naast kauwsnacks voor honden BARF-strips, runderoren, runderpens, schapenoren en nog veel meer. In totaal bieden we honden kauwartikelen in de vier smaken: rund, varken, schaap en wild zwijn. Je hond zal je dankbaar zijn, doordat je niet alleen een interessante bezigheidstherapie biedt, maar ook zorgt voor een massage van het tandvlees en het smaakt vanwege de natuurlijke bereiding ook uitstekend. In het bijzonder de runderhuid en runderoren zijn als toevoegingsmiddel bij het BARFEN zeer geschikt - een methode voor het voeren die voornamelijk voor huishonden ontwikkeld is. Het BARFEN oriënteert zich sterk op de eetgewoontes van wilde honden en de wolf, en stelt een dieet voor bestaande uit vlees, organen en botten, zo als een wolf of wilde hond in de vrije natuur ook zou kunnen vinden. Het BARF-hondenvoer wordt met fruit, groente en andere zinvolle voedingssupplementen zoals kauwartikelen verrijkt. In het bijzonder de BARF-strips van rund worden vaak en graag als kleine snack bijgevoerd, zij zijn uitermate geschikt voor de middelgrote en grote hond, maar ook de kauwartikelen van zwijn, schaap of wild zwijn lenen zich uitstekend als zinvolle aanvulling op het dieet.

Zo herken je een goed kauwartikel
Een goede bullenpees of en goed stuk bullenpees herken je aan het binnenste gedeelte van de pees welke een wittige tint heeft. Dat is een teken voor een langzame zorgvuldige droging. Wordt deze daarentegen snel en met grotere hitte gedroogd, dan wordt de binnenkant bruin en laat zich niet meer zo goed kauwen, doordat deze snel kruimelt. Alleen de juiste productie garandeert de taaie structuur die de nodige hardheid geeft. Alleen wanneer een kauwartikel hard genoeg is, is het geschikt voor de reiniging van het gebit. Blinkend witte tanden en een welriekende adem zijn een teken dat het met jouw viervoeter goed gaat. Wanneer jouw hond tandplak en aanslag heeft, is voor de behandeling daarvan AniForte Anti-Tandsteen aan te bevelen. Zijn alle misstanden opgelost, dan is een regelmatig gebruik van kauwartikelen voldoende.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Wat zeggen onze klanten van ons: