AniForte® PureNature RanchHorse - Natuurmenu voor honden (6 x 400g)

Compleet voer voor: Honden
 

Op voorraad
SKU
HTF1108-400-6
€ 27,25
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Product informatie:

Premium voer voor: Honden

AniForte® PureNature RanchHorse is een extra verdraagzaam dieet-men voor alle fijnproevers. Het is speciaal geschikt voor honden die baat hebben bij een lichtverteerbare maaltijd.  

De unieke samenstelling van voedzaam paardenvlees en licht verteerbare groente, zoals zoete aardappel en pastinaak met hartige appel, verwennen de gevoelige hondenmaag. Een volwaardig en bijzonder milde kostje - voor de hond met een gevoelig maag-darmstelsel.

AniForte® PureNature Natvoer
 is een hoogwaardige voeding voor honden in super premium kwaliteit – samengesteld volgens de levensmiddelenstandaard. Het geheim van onze kwaliteit is het vele verse en hoogwaardige vlees, dat we voor AniForte® PureNature gebruiken. De hoge kwaliteit van onze ingrediënten nemen we zorgvuldig onder de loep en onderwerpen deze aan regelmatige veterinaire controles! Maar alleen deze controle is niet de enige garantie van onze hoge kwaliteitsnormen: We betrekken het vlees en andere ingrediënten bijna uitsluitend van producenten, die wie we op basis van jarenlange samenwerking vertrouwen. De ingrediënten worden zo snel mogelijk verwerkt om de versheid en de natuurlijke vitaminen te behouden. Alle waardevolle en gezonde ingrediënten blijven bijna volledig intact – zo stellen we een gezonde voeding zeker en smaken deze ook nog bijzonder goed.

In alle AniForte® PureNature varianten is ook een zuiver natuurlijk extra dosis omega-3-extract ter ondersteuning van de hart- en bloedvaten inbegrepen. De toevoeging van alle natuurlijke vitaminen en mineralen maken een perfecte super premium voeding voor uw huisdier compleet.

Kenmerken:

We zijn er bijzonder trots op, dat AniForte® PureNature zonder de typische toevoegsels, zoals deze vaak worden gebruikt in veel andere hondenvoeders, bereid wordt en daardoor, in tegenstelling tot conventionele voedingsmiddelenmerken minder kans geeft op allergische reacties.

Omdat ons het welzijn van uw huisdier erg dierbaar is, garandeert AniForte® u, dat u in onze natvoerlijn voor honden- en katten geen dubieuze toevoegingen zult vinden:
• geen genetische manipulatie
• geen gebonden vlees
• geen beendermeel
• geen lokstoffen
• geen toevoeging van graan (behalve gierst in de AniForte® WildBuffalo)
• geen eiwitvervangers zoals soja
• geen dierproeven
• geen kunstmatige kleurstoffen
• geen kunstmatige smaakstoffen
• geen EG-additieven
• geen conserveringsmiddelen

AniForte® PureNature is vervaardigd in Duitsland.
De voeding kan het beste bij kamertemperatuur gegeven worden. Het geopende blik koel en afgesloten bewaren.

Specificaties
Originele Naam AniForte® PureNature Ranch Horse "Pferd mit Süßkartoffeln & Äpfeln" 6 x 400g
EAN 0756832471807
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Gewicht 2.500000
Inhoud 6 x 400 gram
Geschikt voor Honden
Substantie Zie tektst
Ingrediënten

87,8 % paard (60 % bestaand uit paardenvlees, paardenhart, paardenlever en 27,8 % bouillon) 5,0 % zoete aardappelen, pastinaak 4,0 %, 2,0 % appelzuur

Analytische bestanddelen Eiwit (10,0 %) , vet (4,9 %), as (1,9 %), ruwe vezels (0,5 %), vocht (76,0 %), calcium (0,2 %), fosfor (0,14 %)
Toepassing

Voedingsadvies:
Voeder voor iedere 5 kg lichaamsgewicht ongeveer 130 - 200 gram. Deze waarden zijn bij benadering.
Serveer bij kamertemperatuur en zorg dat er altijd vers drinkwater klaar staat.

Waarschuwing geen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan