10% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten 5% Introductie-korting

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)
Opmerking:
 Producten worden geleverd met Nederlandse gebruiksvoorschriften.

AniForte® Hoef-Acuut (1000g)

Voedingssupplement voor: Paarden

 
Prijzen zijn: Incl. BTW en excl. verzendkosten

 
Niet gebruiken bij drachtige dieren!
Niet gebruiken bij drachtige dieren!

Prijs: Incl. B.T.W. en exclusief verzendkosten

Artikelnr.: HTF1001

Voorraadstatus: In voorraad

€ 35,95
Product Omschrijving
Details

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Paarden


Gezonde hoeven is voor het paard als vluchtdier van levensbelang, doordat ze het paard over elke ondergrond moeten dragen en ze dienen ook nog als schokdemper en verdedigingswapen. De krachten, die daarbij op de hoeven van ons paard drukken zijn enorm, zeker wanneer je de grootte van de hoef in relatie tot het lichaam van het paard in beschouwing neemt. Het bewegingsapparaat van het paard is erop ingesteld om constant in beweging te zijn. Een blessure of ziekte aan de hoeven is niet alleen heel pijnlijk voor het dier, maar legt het paard ook spreekwoordelijk lam. Daarom is snel en passend handelen zeer belangrijk.

De doorbloeding moet hierbij op de eerste plaats staan, zodat de vloeibaarheid van het bloed verbeterd en de doorlaatbaarheid van de haarvaatjes bevorderd wordt. Zo kunnen de gif- en ontstekingsstoffen beter afgevoerd worden en voedingsstoffen aangevoerd worden.

AniForte® Hoef-Acuut kan voedingsgerelateerde ondersteuning bieden bij:
• Problemen met de hoeven
• Ontstekingen aan de hoeflederhuid
• Problemen met de hoefkatrol
• Gevoeligheid b.v. na verwijderen hoefijzers

Het is voor ons belangrijk om erop te wijzen, dat problemen met de hoeven een bijzonder zorgvuldige en deskundige behandeling nodig hebben. AniForte® Hoef-Acuut kan zeer waardevol ondersteunen en begeleiden bij de behandeling.

AniForte® Hoef-Acuut is een kruidenmengsel met de volgende samenstelling:
Wilgenbast (Salicis cortex): Dit bevat een hoog aandeel aan tannines, o.a. silicine, welke in het lichaam tot salicylzuur omgezet wordt, en ook flavonoïden en chalcon.

Moerasspirea (Filipendula ulmaris): Een oud kruid met een prettig geurende witte bloemen. Ook hier zijn Salicylalcoholglycoside zoals salicine te vinden, als ook flavonoïden en tannines. Het bevordert de doorbloeding. De tannines beschermen de slijmlaag en werken als anti-oxidant.

Ginkgo (Ginkgo biloba): Een uit de traditionele Chinese geneeskunde bekende plant. De bladeren worden in het bijzonder gebruikt voor de bevordering van de doorbloeding. Verder werken ze anti-oxidatief en wordt ingezet tegen vrije radicalen. Daarnaast is de plant rijk aan voedingsstoffen en bevat vitamine A en C, calcium, natrium, kalium, ijzer, magnesium en vitamine B6.

Brandnetelkruid (Urtica dioica): een bekend en waardevol kruid dat voor reiniging van het bloed gebruikt wordt en wat de spijsvertering stimuleert. Het is daarnaast zeer gezond en voorziet het paard van mineralen zoals silicium, magnesium, calcium, ijzer, vitamine A en C. Het heeft ook een hoog eiwitgehalte.

Mariadistelzaden (Silybum marianum) zijn bekend om hun positieve invloed op de lever. Ze ondersteunen de reinigende werking van de lever.  

Guldenroede (Solidago virgaurea) ondersteunt de werking van brandnetel.

De beste grondstoffen zijn de basis voor ons recept van AniForte® Hoef-Acuut. Ze worden met veel zorg uitgezocht en de keuze is gebaseerd op jarenlange ervaring uit de praktijk

AniForte Tip:
AniForte® Hoef-Acuut kan droog door het normale voer gemengd worden. Een betere werking kan door de bereiding van een aftreksel verkregen worden. Daarvoor moet het kruid met koud water gemengd en aan de kook gebracht worden. Wanneer het kookt, het mengsel van het vuur nemen en minstens 10 minuten laten trekken. het aftreksel kan compleet met de kruiden gevoerd worden.

Een verzorging van de hoeven door een afgestemd dieet is van groot belang en ondersteunt de behandeling.

Specificaties
Specificaties
EAN code 0748810891998
Artikelnummer: HTF1001
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Originele Naam Aniforte® Huf-Akut 1 kg
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Land van productie Duitsland
Inhoud 1000 gram
Gewicht in kg (verzend): 1.2500
Geschikt voor Paarden
Substantie Fijngemalen kruiden
Ingrediënten

Wilgenbast (salicis cortex), ginkgo (Ginkgo biloba), moerasspirea (Filipendula ulmaris),  paardenbloem (Taraxacum officinale), mariadistel (Silybum marianum), brandnetel (Urtica dioica) en guldenroede (Solidago virgaurea). 

Analytische bestanddelen Ruw eiwit (8 %), ruwe celstof (7 %), ruwe as (5,5 %), ruw vet (3,2 %)
Toepassing

Voedingsadvies:
Paarden en pony's per 100kg lichaamsgewicht:
10 gram

(maatbeker 10g = 40ml) per dag

Voer de kruiden niet langer dan 6 weken achter elkaar. Las na 6 weken een pauze in van 4 tot 6 weken.

Wordt geleverd in hersluitbare emmer, inclusief praktische maatbeker.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij drachtige dieren!  Niet gebruiken bij drachtige dieren!

En wij verwijzen je graag naar de internationale doping reglementen.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U recenseert: AniForte® Hoef-Acuut (1000g)
Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
Trusted shops Reviews
Extra Informatie

De producten van AniForte® zijn voedingssupplementen, aanvullend diervoeders en verzorgingsproducten.

Wij mogen niet op onze website communiceren dat onze producten bepaalde ziektes of lichamelijke klachten kunnen voorkomen, genezen of behandelen. Vanwege wetgeving mogen wij bepaalde zinnen of woorden waar het product voor kan helpen niet noemen.

De producten van AniForte® zijn niet bedoeld voor gebruik in plaats van behandeling door een dierenarts, maar ter ondersteuning van het natuurlijk herstelproces.

De producten van Aniforte® zijn geen medicijnen en maken dan ook geen aanspraak op de werking als medicijn.
Indien u maar enigszins denkt dat uw dier ziek is, altijd de dierenarts raadplegen voor een juiste diagnose.5% Kennismakingskorting voor nieuwe klanten

Wat zeggen onze klanten van ons: