Snelle levering Snelle levering met DPD

Bestel direct van de fabrikant Direct van de fabrikant

Gratis levering vanaf 50 Euro* (*Afleveradres in Nederland, België en Duitsland) Gratis levering v.a. € 50* (*Nederland, België en Duitsland)

Groenlipmossel

De naam Groenlipmossel roept allerlei beelden op wanneer je voor het eerst hoort van deze naam. De meeste mensen reageren: Groene wat? Zitten er lippen aan deze mossel?
Groenlipmossel


Maar deze kleine kerel is eigenlijk één van de grootste in de mossel familie en kan alleen gevonden worden in de wateren rond Nieuw-Zeeland. Vanwege de opvallende groene tint langs de rand van de schaal dankt de Groenlipmossel zijn naam. 

De inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, Maori’s, kennen de voordelen van de mosselen sinds het jaar 1970, de Westerse wereld kent de mossel pas sinds de afgelopen jaren.

De voordelen van Groenlipmossel
Dus hoe helpt onze nieuwe vriend de Groenlipmossel (GLM) onze huisdieren? We beginnen met gewrichtspijn. Als je last hebt van pijn in je gewrichten ben je niet alleen. Miljoenen mensen over de hele wereld ervaren deze pijn, geassocieerd met een inflammatoire aandoening die zich kan manifesteren als artritis, artrose, reuma of jicht. En niet alleen wij. Ook onze lieve honden, katten en paarden kunnen dezelfde ongemakken ervaren. Helaas is er geen genezing. Meestal krijgen onze huisdieren (zoals wij) levenslange medicatie voorgeschreven om de ontsteking en het ongemak te verminderen.

Er zijn verschillende soorten anti-inflammatoire medicijnen die deze kwaal behandelen. Zoals bij de meeste vormen van medicatie kunnen dit ernstige bijwerkingen meebrengen. We weten dat bij meer dan 50% van de honden in de leeftijd van 8 jaar artritis begint te ontwikkelen in de gewrichten. Het zijn meestal de heupen, knieën en ellenbogen en de gebruikelijke route om de symptomen te verlichten zijn de dagelijkse anti-inflammatoire geneesmiddelen. Maar er zijn aanwijzingen dat het gebruik van deze medicijnen bijwerkingen kunnen meebrengen waaronder irritatie, anorexie, braken en zweren.
Wie wil hun arme huisdiere van gewrichtspijn ontdoen om ze op te zadelen met andere problemen elders in het lichaam?

Nou, dit wonder van de zee wordt met open armen ontvangen door de eigenaren van gezelschapsdieren die voortdurend op jacht zijn naar natuurlijke supplementen voor hun huisdieren. GLM is een natuurlijke bron van voedsel en, tenzij je allergisch bent voor schaaldieren, zijn er geen negatieve bijwerkingen.

Je viervoetige vrienden kunnen profiteren van de mosselen, omdat ze geoogst worden wanneer ze in topconditie zijn. Ze zijn een rijke bron van omega-vetzuren en mineralen.
Groenlipmosselpoeder bevat een zeer hoge concentratie aan omega-3 vetzuren en een unieke combinatie van vetzuren die niet terug gevonden worden in andere mariene of planten.
Studies hebben ook aangetoond dat ze worden gebruikt om pijn te verminderen. Echter, hun grootste helende eigenschappen komen door de GLM vol zit met natuurlijke anti-inflammatoire, ze zijn een uitstekende bron van glucosamine en chondroitine.
Voor het geval dat je niet bekend bent met deze 2 helende bronnen, ze zijn een paar belangrijke bouwstenen voor botten en kraakbeen. Ze zijn de sleutel in het verminderen en het remmen van ontstekingen. Ze verlichten pijn die komt door gewrichtsproblemen.

Superfood - Groenlipmossel


Een Virtual Superfood! 

Naast hun inflammatoire helende eigenschappen, worden deze mosselen gezien als een Superfood, omdat zij vol zijn met een grote verscheidenheid van vitaminen, mineralen, aminozuren, omega-3 vetten, antioxidanten, enzymen en vele andere voedingsstoffen. Je moet wel van deze groene mossel houden, zelfs al ruikt hij een beetje…..nou ja, stinkt een beetje.
De Groenlipmosselpoeder ruikt zoals je verwacht dat gedroogde mossel hoort te ruiken. Maar geloof ons als we zeggen dat we hebben gezien dat onze eigen hond, kat en paard profiteren van de velende voordelen van deze stinkende mossel. En het is de moeite waard.

Groenlipmossel is niet alleen nuttig voor huisdieren die reeds lijden aan artritis. Veel eigenaren van gezelschapsdieren gebruiken dit supplement preventief, om bij hun huisdieren pijn en stijfheid te voorkomen.

 

Wat zeggen onze klanten van ons: