FAQ en antwoorden voor AniForte® Tekenschild


FAQ en antwoorden voor AniForte® Tekenschild

Lieve Dier- en Natuurvrienden,

Hieronder hebben wij voor u een samenvatting van de meest gestelde vragen, zodat u van tevoren de gelegenheid heeft om nog meer over AniForte® Tekenschild te weten te komen. Door middel van deze informatie worden zeker veel van uw vragen beantwoord.

Wilt u meer advies, dan kunt u ons bereiken op klantenservice@hoezo-kado.nl
 of telefonisch onder +31 (0)412 724 844.
 

Hoe en wanneer voer ik AniForte® Tekenschild?
Het voeren is erg eenvoudig! Biedt de capsule los aan of in een traktatie, bijvoorbeeld in wat leverworst. Als alternatief kunt u de capsule ook door wat voer geven. Ofwel de gehele capsule, daar de buitenkant alleen uit natuurlijke gelatine bestaat of u opent de capsule en strooit de inhoud over het voer, zoals bij veel katten gebeurt. Het is belangrijk om te weten dat de werking in de eerste 2 weken verhoogd wordt, door AniForte® Tekenschild alleen met kleine hoeveelheden voer te vermengen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het beste resultaat wordt verkregen wanneer de dosering dagelijks, regelmatig en wanneer mogelijk rond hetzelfde tijdstip wordt verstrekt.
Hoeveel capsules heeft mijn dier dagelijks nodig?
AniForte® Tekenschild wordt zo gemaakt dat u altijd maar 1 capsule per dag hoeft te geven. Dat is ook de reden dat het tekenschild voor verschillende diersoorten en gewichtsklassen te verkrijgen is.
Hoeveel capsules zitten er in één potje?
Hoe lang gaat een doosje mee?
Alle AniForte® Tekenschild producten bevatten 60 capsules. AniForte Tekenschild® is zo gemaakt, dat u met één potje bij ieder dier voor 2 maanden voldoende heeft.
Hoelang is AniForte® Tekenschild houdbaar?
Met de juiste opslag, is AniForte® Tekenschild houdbaar tot de datum die op de verpakking staat. Gebruik de capsules (volgens de aangegeven dosering) zo snel mogelijk na het openen van de verpakking.
Hoe moet ik AniForte® Tekenschild bewaren?
Bewaar AniForte® Tekenschild altijd koel, droog en vrij van licht (voor direct zonlicht beschermen). Het is het beste om de capsules in de originele verpakking te bewaren. Als alternatief kunt u de capsules ook in een andere geschikte verpakking bewaren.
Kan ik AniForte® Tekenschild overdoseren?
Kan dat negatieve gevolgen voor mijn dier hebben?
Nee, zelfs als u per ongeluk 2 of meer capsules tegelijk geeft, schaadt dit het dier niet. Overdosering wordt gewoon via de nieren uitgescheiden. AniForte® Tekenschild wordt zeer goed verdragen.
Houdt u zich bij een nierziekte van uw dier aan de aanbevolen dosering. U moet in principe alleen het Tekenschild voor de grootte van uw dier geven om permanente belasting van de nieren te voorkomen.
Is AniForte® Tekenschild een medicijn?
Nee, AniForte® Tekenschild is een natuurlijk voedingssupplement en geen geneesmiddel voor dieren.
Voor welke dieren is AniForte® Tekenschild geschikt?
AniForte® Tekenschild wordt zeer goed verdragen door jonge dieren vanaf 8 weken (hond, kat en veulen), drachtige dieren, zogende dieren en senioren.
Bij dieren met een glutenallergie kunnen alllergische reacties optreden. Bij chronisch nierfalen moet u een dierenarts of natuurkundig therapeut raadplegen of het tekenschild voor uw dier geschikt is.
Wat werkt bij AniForte® Tekenschild?
AniForte® Tekenschild bevat een speciaal geconcentreerd natuurlijk biergist, het daarin opgenomen en geconcentreerde vitamine-B-complex zorgt ervoor, dat uw dier door zijn geur voor teken onaantrekkelijk wordt.
Hoe sterk het dier dan nog door teken gebeten wordt hangt ook af van de mate van het aantal teken in de omgeving. Het is niet ongewoon, dat het dier nog teken heeft, maar ze laten zich na enige tijd vanzelf vallen en willen het dier niet bijten, omdat ze het dier niet meer als voedingsbron herkennen.
Lust mijn dier AniForte® Tekenschild?
De meeste honden en katten lusten AniForte® Tekenschild heel graag. Veel honden nemen het tekenschild zelfs als pure traktatie. Wanneer uw hond problemen heeft met de capsule, die in de bek klevering kan worden, dan kunt u de capsule in wat leverworst of in het voer geven. Natuurlijk kunt u de capsule ook openen en het poeder door een beetje voer mengen.
Wanneer moet ik AniForte® Tekenschild geven?
Het AniForte® Tekenschild moet in principe in het tekenseizoen van maart tot oktober, maar ook tijdens milde winters (wanneer de temperaturen continue boven 8°C liggen), gegeven worden.
Om de positieve werking op huid en vacht van AniForte® Tekenschild te bereiken, kan het product ook het hele jaar door gevoerd worden.
Er zijn zo veel verschillende AniForte® Tekenschild producten.
Welke zal ik dan voor mijn dier nemen?
Allereerst is er het onderscheid tussen de producten voor honden, katten en paarden. Hier moet men in ieder geval het product kiezen wat bij de diersoort hoort, omdat de dosering hiervoor verschillend is.
Voor katten en paarden is er geen onderscheid op basis van gewicht, maar enkel één product per diersoort beschikbaar.

Voor honden zijn er 4 verschillende producten, die dan per gewichtsklasse worden ingedeeld (kiest u hier het product, welke past bij de gewichtsklasse van uw dier):
• AniForte® Tekenschild voor kleine honden tot 10 kg
• AniForte® Tekenschild voor middelgrote honden van 10 tot 35 kg
• AniForte® Tekenschild voor grote honden vanaf 35 kg
• AniForte® Tekenschild voor supergrote honden vanaf 50 kg
Hoe snel wordt mijn dier onaantrekkelijk voor teken?
Bij de meeste dieren treedt de werking van AniForte® Tekenschild reeds op de 2de dag dat u het geeft in. Soms kan het effect pas na 14 dagen maximaal merkbaar zijn, dat ligt meestal aan stofwisselings- of darmproblemen van het dier. Vraag in dit geval uw dierenarts of natuurkundig therapeut om raad. Ook bij oudere dieren kan de werking door fysiologische redenen later intreden.
Hoe werkt AniForte Tekenschild® eigenlijk?
AniForte® Tekenschild is sinds 2014 op de markt en intussen zijn er al zeer veel tevreden klanten, die het AniForte® Tekenschild regelmatig gebruiken en die ervaren, dat hun dier door beduidend minder, tot totaal geen teken meer gebeten wordt en dat daardoor het gevaar voor overdraagbare ziektes duidelijk afneemt. Ook waarderen ze de natuurlijke werking van AniForte® Tekenschild evenals de positieve werking op huid en vacht. Daarnaast krijgen we berichten over het bijkomende beschermingseffect op andere parasieten zoals vlooien en mijten.

Krijgt uw dier Tekenschild, maar neemt hij toch nog teken mee naar huis? Bedenk dan: AniForte® Tekenschild kan niet voorkomen, dat een teek, bij het lopen door gras of struikgewas, in de vacht blijft hangen. Dat kan geen enkel tekenmiddel voorkomen.
Maar AniForte® Tekenschild kan het vastbijten van teken verhinderen of sterk in aantal doen afnemen. Houd ook rekening met het feit, dat, door de milde winters, het aantal teken in het daaropvolgende voorjaar en de zomer toeneemt. Heeft uw dier eenmaal een teek, dan kan het zijn, dat zonder de tekenbescherming van AniForte® Tekenschild de besmetting van 3 of meer teken voorkomen is.
Tip voor bezitters van grote katten, zoals Noorse Boskat en Maine-Coon:
Heeft uw kat een gewicht van meer dan 5 kg, dan bevelen wij u aan de dagelijkse dosering te verhogen naar 2 capsules. Een overdoses is bij gezonde dieren niet mogelijk.
 

Informatie met betrekking tot bestellen en prijzen kunt u in onze Shop vinden.

AniForte® Benelux

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.