e-mail info@aniforte.nlTel +31 (0)412 724 844


U heeft recht op 14 dagen bedenktijd

Wat is een bedenktijd?
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).
Wat houdt een bedenktijd precies in?
Tijdens deze 14 dagen mag u het product bekijken zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Het product mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen.
Hoe kan ik gebruik maken van deze bedenktijd?
Heeft u spijt van uw aankoop of wilt u een product om een andere reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Vraag dan via de e-mail info@aniforte.nl een retourformulier aan, u ontvangt binnen één á twee werkdagen een e-mail met hierin de instructies voor het retourzenden van het product. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven.
Wanneer kan ik geen gebruik maken van de bedenktijd?
U heeft geen 14 dagen bedenktijd als:
• Het product speciaal is gemaakt of aangepast
• Het product snel kan bederven
• CD's en DVD's waarvan de verzegeling is opengemaakt
• Tijdschriften en boeken vallen ook niet onder de 14 dagen bedenktijd

 

AniForte® Benelux