AniForte® Bach bloesem - Scheiding (15g)

Voedingssupplement voor: Honden, katten & knaagdieren

Op voorraad
SKU
HTF1203
€ 13,25
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Honden, katten en knaagdieren

Toepassingsgebied:
Speciaal geschikt voor dieren die na een verhuizing of verlies van een belangrijk persoon erg droevig zijn of die over het algemeen last hebben van scheidingsangst.

Net al bij mensen, maken dieren ook situaties mee die ze droevig maakt. Vooral bij scheiding komt dit vaak voor. Dat kan scheiding zijn van een bekende omgeving, door bijvoorbeeld verhuizing of scheiding van een huisgenoot, speelmaat of baasje. Bij verlies ontstaat onzekerheid en het gevoel van in de steek gelaten te worden.

Voor dieren die zo'n zware tijd doormaken, is AniForte® Bach Bloesem Scheiding ontwikkeld. Deze bevat een speciaal geselecteerde essentie naar de leer van Dr. Bach en kan deze dieren helpen met de situatie om te gaan.

Tekenen van droefenis:
• Verminderde eetlust
• Neerslachtigheid, weinig deelname aan bedrijvigheid
• Minder zin in spel.

Gelijktijdige toediening van meerdere soorten AniForte® Bach bloesems:
Er zijn geen aanwijzingen tegen het gelijktijdig toedienen van meerdere soorten AniForte® Bach bloesems. Wij adviseren echter vanuit onze ervaring om op één dag niet meer dan 2 verschillende Bach bloesemcombinaties tegelijkertijd te geven.

Goed om te weten:
AniForte® Bach bloesems zijn vrij te verkopen. Ze kunnen zonder verdere voorzorgsmaatregelen aan huisdieren toegediend worden en hebben geen bijwerkingen!

Specificaties
EAN 4260606712769
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Geschikt voor Katten
Substantie Globuli
Toepassing

Voedingsadvies:
Honden & katten:
3-6 keer per dag 4 globuli
Kleine dieren:  dagelijks 2 globuli

Aanbevolen gebruik:
De kogeltjes kunnen door het voer of door het water gemengd worden. Door dat de bolletjes erg klein zijn, zijn ze ook makkelijk te verstoppen in iets lekkers zoals leverworst.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan