AniForte® Bach bloesem Holly - Wantrouwen (15g)

Voedingssupplement voor: Honden, katten en knaagdieren

Niet op voorraad
SKU
HTF1206
€ 13,25
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Honden, katten en knaagdieren


Toepassingsgebied:
Speciale geschikt voo huisdieren die zich jaloers kunnen gedragen!

Situaties voor deze Bach bloesem combinatie:
Dieren met een tekort aan 'Holly' zijn jaloers op nieuwe gezinsleden (baby's) en je mag ze absoluut niet alleen met hun laten. Ook als er andere dieren bijkomen, zijn ze jaloers. Vaak zijn ze argwanend, bezitterig en achterbaks. Ze beschouwen hun eigenaar ook als hun persoonlijk bezit en wee diegene die in de buurt van hun baasje komt. Ze kunnen voerbaknijd vertonen en je mag niet aan hun speeltjes komen. Dit kan zich uiten in grommen, bijten, krabben of ander agressief gedrag. Bij elke verandering waar jaloezie en ontevredenheid ontstaat kan de Holly Bach bloesem remedie helpen.

Gelijktijdige toediening van meerdere soorten AniForte® Bach bloesems:
Er zijn geen aanwijzingen tegen het gelijktijdig toedienen van meerdere soorten AniForte® Bach bloesems. Wij adviseren echter vanuit onze ervaring om op één dag niet meer dan 2 verschillende Bach bloesemcombinaties tegelijkertijd te geven.

Goed om te weten:
AniForte® Bach bloesems zijn vrij te verkopen. Ze kunnen zonder verdere voorzorgsmaatregelen aan huisdieren toegediend worden en hebben geen bijwerkingen!

Specificaties
EAN 4260606712790
Levertijd ca. 2 - 3 weken
Geschikt voor Honden, Katten, Knaagdieren, Paarden, Pluimvee, Reptielen, Vee, Vissen, Vogels
Substantie Globuli
Bevat Bachbloesem Holly
Toepassing

Voedingsadvies:
Honden & katten:
3-6 keer per dag 4 globuli
Kleine dieren:  dagelijks 2 globuli

Aanbevolen gebruik:
De kogeltjes kunnen door het voer of door het water gemengd worden. Door dat de bolletjes erg klein zijn, zijn ze ook makkelijk te verstoppen in iets lekkers zoals leverworst.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan