AniForte® Agility Vet Tabs - Gezonde Gewrichten (300 stuks)

Voedingssupplement voor: Honden en katten
Op voorraad
SKU
HTF1000-300
€ 45,95

Algemene informatie:

Bij honden komt er ten gevolge van ouderdom of ras, regelmatig slijtage van de gewrichten voor, wat zeer pijnlijk kan zijn. In principe kan het elke hond treffen, maar toch worden middelgrote- tot grote honden en in het bijzonder honden met overgewicht of honden van bepaalde rassen vaker getroffen. 

De belangrijkste oorzaken van gewrichtsproblemen zijn:
• Genetische aanleg
• Ontstekingen / infecties van het gewricht
• Groeistoornissen
• Verkeerde houding
• Letsel
• Verkeerde voeding / overgewicht
• Verkeerde huisvesting

De oorzaken zullen in ieder geval door een dierenarts verklaard moeten worden! Helaas verlopen veranderingen bij gewrichtsproblemen vaak langzaam en onopgemerkt. Het is voor de getroffen hond steeds zwaarder om op te staan, trappen te lopen, te rennen en te ravotten. In een verder gevorderd stadium neemt de bewegelijkheid steeds verder af. het dier wordt stijfer en strammer en de levensvreugde neemt af.

Product informatie:

Voedingssupplement voor: Honden en katten


AniForte® Agility Tabs
bevatten een combinatie van 6 essentiële voedings- en werkzame stoffen, die een regenererende en beschermende ondersteuning voor het totale bewegingsapparaat bieden. Heel bewust hebben we in onze AniForte® Agility Tabs een hoog aandeel aan collageen, groenlipmossel, duivelsklauw, wierook en omega 3 samengevoegd, waardoor tekorten, die de slijtage van het gewricht bevorderen, tegen gegaan worden.
Op deze manier wordt de regeneratie van gewrichten, botten, pezen en gewrichtssmeer positief beïnvloed. Dit bijzondere recept helpt de hond snel naar een positieve verandering van de bewegelijkheid en laat de levenskwaliteit van dier en mens weer toenemen.

Aanvullend bevatten de AniForte Agility Tabs zoethoutwortel, wat voor veel honden bijzonder lekker smaakt en daarbij ook nog een maagbeschermende werking heeft.

Specificaties
Art.nr. HTF1000-300
Originele Naam AniForte® Agility Vet Tabs 300 Stk. - gesunde Gelenke -
EAN 0748810892773
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Prijs € 45,95
Gewicht 0.5000
Merk AniForte
Fabrikant Görges Naturprodukte GmbH
Inhoud 300 stuks
Geschikt voor Honden, Katten
Substantie Tabletten
Ingrediënten Puur collageen uit kabeljauw , groenlipmosselextract, duivelsklauw (Harpagophyti Radix), wierook (Boswellia serrata), zouthoutwortel (liquiritiae Radix), omega-3-extract
Analytische bestanddelen

Ruwe as (6,87 %), ruwe vezel (2,46 %), ruw eiwit (50,91 %), ruw vet (8,15 %)

Toepassing

Voedingsadvies:
Preventief: 
• Katten: 1/2 tablet per dag
• Honden per 10kg: 1 tabletten per dag 

Bij acute klachten:
• Katten: 1 tablet per dag
• Honden per 10kg: 2 tabletten per dag  

Opmerking:
Voor kleine honden en katten kunnen de tabletten voor betere acceptatie gebroken worden.

Naar behoefte kan de dagelijkse hoeveelheid verdubbeld worden.
Vraag bij katten, op basis van de gehaltes groenlip en wierook, in geval van doorlopende toediening en verdraagzaamheid zo nodig uw dierenarts of diergeneeskundige.

Waarschuwing Geen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan